Politika

Stop the war! Zastavte válku na Ukrajině

Sdílej

KryptoHodler se od začátku ruské invaze jednoznačně postavil proti tomuto zbytečnému a hloupému kroku Ruska a tedy na stranu Ukrajiny. Jistě jste si také všimli, že na hlavní stránce desktop verze českého hodlerského webu dlouhodobě propagujeme požadavek na ukončení války…

Tři slova za mír

Nenechává nás v klidu, že se po přibližně 80 letech Putinův režim rozhodl podruhé bojovat proti nacistům, ačkoli ti již byli naštěstí dávno poraženi, a při té příležitosti opět obnovit někdejší sféru vlivu, na kterou má i naše republika tak hořké vzpomínky.

Nyní nám všem naše nebývalé technologie umožňují sledovat doslova v přímém přenosu, jak se píše nejkrvavější část dějin Evropy od konce druhé světové války a jediné, co k tomu chceme říct, je zastavte tu válku.

Cítíme morální povinnost šířit tuto myšlenku jakožto zpravodajský web, byť jsme stále nezávislým a nepolitickým médiem. Válka na Ukrajině prostě musí skončit a je třeba tuto ideu šířit.

Civilizovaný svět dal Rusku jasně najevo, že si nemůže vojensky zabírat cizí území, jak se mu zachce, jako by byl středověk. Nyní je potřeba, aby společností rezonoval tlak na stažení Ruska z Ukrajiny. Nabídka obnovení diplomatických jednání o zrušení obchodních sankcí pod přísnou podmínkou neprodleného stažení zpět do Ruska musí být na stole.

V tomto směru je úplně jedno, koho jste volili, jak moc se bojíte nedostatku energií a koho z něj viníte. Nyní je v ohrožení nejen Ukrajina, ale také světový mír jako takový. Válka přitom neohrožuje jen obchod, ale především způsobuje nesmírné množství utrpení a bolesti.

Hloupé řeči o tom, že nás Rusové nedokážou pochopit a je tedy zbytečné cokoli říkat, musí jít v tomto případě stranou v zájmu dosažení míru. Historie nás přitom učí, že s jídlem roste chuť. Složení zbraní k nohám agresora utrpení civilistů jen a jen prodlužuje. Skutečným řešením tak ani v tomto případě není konec podpory Ukrajiny, ale jednoznačné a jasné sdělení Rusku, že jediná možnost je prostě z Ukrajiny odejít.

Rusové se přitom mají kam vrátit. V největší zemi na světě by měl být k nápravě prostoru dostatek.

Tento článek pak míří především na čtenáře z České republiky a Slovenska.

Pokud máte silný dojem, že se to s podporou Ukrajiny přehání a že se neřeší vaše ekonomické problémy, zkuste se na chvíli vcítit do lidí, kterým na Ukrajině zabili příbuzné, kteří žijí v neustálém strachu o život, o své děti…

Pomoc je v tomto případě určitě na místě a je jedině dobře, že nezůstala jen rádoby, tedy u symbolického vyvěšování vlaječek, ale došlo na pomoc reálnou. Nyní zbývá jediné – usilovat o mír. Z úst kteréhokoli představitele kterékoli vyspělé země by až do definitivního stažení ruské armády z území Ukrajiny měla ve vztahu k Rusku znít jediná tři slova:

Stop the war!

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Blockchain Association a skupina kryptoaktivistů žalují Komisi pro cenné papíry a burzy Spojených států

Blockchain Association a skupina kryptoaktivistů se sídlem v Texasu žalují SEC kvůli jejímu kontroverznímu pravidlu…

23. 4. 2024

Memecoinová mánie přivede „tisíce a tisíce” lidí do ekosystému blockchainu Base, říká jeho tvůrce Jesse Pollak

Meme pomáhá při přijetí sítě 2. vrstvy Base, za kterou stojí Coinbase. Její tvůrce Jesse…

23. 4. 2024

Představitelé Hongkongu nabídli městskému kryptoměnovému průmyslu samoregulaci, aby zůstal konkurenceschopný

Hongkongský správní orgán hovoří o zřízení polooficiální průmyslové samoregulační instituce, která umožní lepší rozvoj inovací…

23. 4. 2024

Bitcoin zastíní tržní kapitalizaci zlata ve výši 16 bilionů dolarů, říká Anthony Scaramucci ze SkyBridge Capital

Manažer hedgeových fondů Anthony Scaramucci vyjádřil přesvědčení, že tržní kapitalizace Bitcoinu (BTC) překoná tržní hodnotu…

23. 4. 2024

V den halvingu vydělali bitcoinoví těžaři na odměnách a transakčních poplatcích rekordních 107,7 mil. dolarů

Celkové denní výnosy těžařů Bitcoinu (BTC) poprvé překonaly hranici 100 milionů dolarů! Těžaři kupodivu zaznamenali…

22. 4. 2024

Kryptoměnové velryby jsou nadále aktivní! Účet držící 405 milionů dolarů v Ethereu (ETH) začal vybírat z Binance

Gigant s Ethereem v hodnotě blížící se půl miliardě dolarů začal stahovat coiny z kryptoměnové…

22. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More