Komunita

CZ/SK Kryptokomunita je malá a musíme držet při sobě!

Sdílej

Když Kryptohodler začínal, bylo to zrovna v době velké deprese v komunitě i na kryptoměnových trzích. Od té doby se Bitcoin vyhrabal z krize, ale naše CZ/SK komunita na tom stále není tak dobře, jak by mohla. Mohli bychom držet víc pohromadě a zahodit nepřátelství. Nemusíme spolu vždy souhlasit, každému se může líbit jiná kryptoměna, nebo třeba jiný způsob využití Bitcoinu, ale je nás pořád jen hrstka, tak proč mezi sebou ještě navíc bojovat?

Tip pro CZ/SK tvůrce obsahu o kryptoměnách, redaktory, youtubery, majitele webů, atd… Tento článek můžete celý (nebo část) volně zveřejnit na svém webu nebo přečíst ve videu, stačí uvést jen zdroj. Pokud tak uděláte, ozvěte se nám a zveřejníme na Kryptohodlerovi část vašeho vybraného reprezentativního článku nebo video (s odkazem), a to bez ohledu na to, kolik máte čtenářů nebo sledujících. Napište nám třeba na Facebooku, kde odpovíme nejrychleji, popř. na emailu.

CZ/SK Kryptokomunita

Komunitou myslíme nejen všechny čtenáře a jednotlivce, ale také všechny tvůrce obsahu, weby, firmy, a podobně. Prostě všechny CZ/SK kryptonadšence, kteří společně tvoří jen velmi malé procento populace. Je nás málo, ale místo toho, abychom tahali za jeden provaz, dokážeme se leckdy mezi sebou úplně zbytečně znepřátelit.

Když jsme se jednou pod článkem ptali čtenářů, zda je lepší centralizace než decentralizace, drtivá většina byla jednoznačně pro decentralizaci. Kdo ví, jestli by tentýž názor sdílel zbytek světa, nebo řekněme jen CZ/SK obyvatel.

Proč jsme tu?

Když se vás nyní zeptáme, proč jsme tu, asi se již nedočkáme tak jednoznačných odpovědí. Mnozí by asi řekli kvůli penězům. Ano, i já, jako hodler i jako redaktor Kryptohodlera, jsem tu kvůli penězům a nevidím na tom nic špatného. Lidé dělají kvůli penězům všechno možné, někdo vraždí, někdo ničí přírodu, někdo se raději snaží psát nebo točí videa. Bitcoin by do dnešního dne pravděpodobně nepřežil, kdyby jeho těžba nevynášela lidem peníze.

Ale pojďme trochu hlouběji. Jasně, všichni potřebujeme z něčeho žít a když něco děláme, chceme za to peníze. Jinak bychom to vlastně ani dělat nemohli a museli bychom dělat něco jiného. Pokud náhodou nejste dědicem milionáře nebo výhercem loterie, tak to musíte vidět stejně. Ale je v tom víc, jsme tu! Každý z nás si musel kryptoměny vědomě vybrat a tím se stát součástí. Komunita jsme my všichni!

Proto to už není jen o penězích, protože ty bychom mohli vydělat i jinde a v mnoha případech určitě i mnohem snadněji. Neberme teď do úvahy různé podvodníky, hackery apod., mám na mysli tu poctivou část, hlavně tvůrce, informující o novinkách z kryptosvěta, o základech kryptoměn, atd. Jsme tu, protože jsme si to vybrali! Nepíšeme o vaření, neděláme videa o tom, co kde jsme byli na výletě, nečteme bulvární noviny plné intrik. Čteme o kryptoměnách, píšeme o kryptoměnách, sledujeme o nich videa, investujeme do nich, bavíme se o nich na internetu, používáme je, někteří je dokonce vyvíjejí, nebo testují decentralizované aplikace a platformy, zkrátka věnujeme se kryptoměnám, protože nám to dává smysl.

Držme tedy pohromadě

Nechápeme, proč by měla být CZ/SK kryptoměnová komunita místem, kde se spolu nebudeme cítit dobře. Všichni jsme fanoušky kryptoměn a každý z nás má jistě ostatním co nabídnout. Teprve až společně můžeme být silnější a může nás být slyšet. Pokud budeme kopat čistě každý sám za sebe, moc toho asi nedokážeme.

V případě webů to asi bude znamenat, že ty úspěšné budou navždy jen prodávat trading balíčky, aby z toho vůbec něco měly a zbytek zanikne. Nakonec vás převezmou velké tradiční weby, které kryptoměny nezajímají a často o nich píšou úplné bludy. A i kdyby to tak nebylo, komunita bez spolupráce a kde vládne nepřátelství nepřežije.

Tip: CZ/SK Kryptokomunita – facebooková skupina, kde může každý tvůrce relevantního obsahu (o kryptoměnách) sdílet články či videa a kde platí jasná pravidla pro všechny stejně.

Závěr

Ano jsme tu pro peníze, proto každý hájí svůj projekt, svoji minci, svůj obsah, svůj web… Ale jsme tu taky kvůli kryptoměnám či Bitcoinu obecně. Vybrali jsme si, že se budeme věnovat této oblasti a ať už jste tu kvůli technologii, hodlu, tradingu, těžbě, blockchainu, aplikacím, financím, ekonomice, transakcím, firemnímu využití, podnikání…, všichni jsme součástí naší CZ/SK kryptokomunity, tak se tak chovejme a zahoďme už jednou provždy zbytečné nepřátelství.

 

Odebírejte nové články kliknutím na zvoneček a budete mít stálý přehled. Nebo nás sledujte na Facebooku, Steemitu, Twitteru a přidejte se do naší diskuzní free HODL skupiny.

Co číst dále?

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

5 zajímavých faktů, které jste možná nevěděli ohledně události známé jako halving Bitcoinu (nastane již zítra)

Každé čtyři roky bitcoinová komunita oslavuje půlení. Jen několik hodin nás aktuálně dělí od nejočekávanější…

19. 4. 2024

Hodleři využili předhalvingovou korekci ke zběsilým nákupům Bitcoinu za 41 miliard korun během jediného dne

Během posledních propadů ceny hlavní kryptoměny střední a velcí hodleři vytvořili nový denní rekord v…

19. 4. 2024

Zatímco starší bitcoinové tokeny BRC-20 leží v krvi a prachu, na výsluní se vyhřívá RUNE – novinka na Bitcoinu

Dva největší BRC-20 tokeny zaznamenaly během pouhého týdne více než 40% pokles. Někteří obchodníci se…

19. 4. 2024

Tether už nebude jen o stablecoinu USDT! Společnost se soustředí na nové cíle včetně AI, těžby, ale i vzdělání

Tether (USDT) je největší světový stablecoin podle třní kapitalizace stejnojmenné společnosti s vazbami na kryptoburzu…

19. 4. 2024

Obchodníci na trhu stále podceňují dlouhodobé účinky halvingu na cenu Bitcoinu (BTC), tvrdí gigant Bitwise

Krypto trh podle největšího světového správce kryptoindexových fondů nedokáže plně rozpoznat budoucí dlouhodobý dopad bitcoinového…

18. 4. 2024

Predikce ceny bitcoinu: BTC těsně před halvingem klesá. Je býčí trh u konce?

Jak kryptoměnová komunita očekává další halving Bitcoinu, který je na programu kolem 19. nebo 20.…

18. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More