Novinky

NEO | Čínské “Ethereum” s Pasivním Příjmem – Jak Stakovat Gas Dividendy? (+Video)

Sdílej

Neo patří mezi kryptoměny, které svým majitelům umožňují získávat dividendy. Někdy bývá označováno jako čínské Ethereum, protože se taktéž jedná o platformu. Zde si stručně shrneme některé základní fakta o této kryptoměně, která umožňuje určitý kapitálový zisk a pasivní příjem. A nebude chybět ani video s návodem na NEON wallet.

INFO: Tento článek a video pod ním vám ve spolupráci s KryptoHodlerem přináší youtube kanál Online investice.

Antshares

V roce 2014 založil zakladatel Da Hongfei a technický ředitel Erik Zhang kryptoměnu Antsheres (nyní NEO) a Onchain. Oba projekty byly prvními vývojářskými blockchainovými projekty v Číně.

  • Onchain – developerská společnost pro podniky a instituce, poskytuje vývojové a konzultační služby soukromým společnostem zajímající se o Blockchain. Spolupracuje s čínskou vládou.
  • NEO (původně Antshares) – platforma pro budování decentralizovaných aplikací, první v Číně, připravila cestu pro další čínské Blockchainové projekty. Spojuje soukromé a veřejné instituce.

Neo umožňuje smart kontrakty, podobně jako Ethereum. Narozdíl od něj nepoužívá programovací jazyk ETH Solodity, ale běžnější a dostupnější jazyky jako Java, C#, Python… Neo nabízí 1000 transakcí/s (oproti  ETH 15 t/s).

Na stránkách společnosti nalezneme aktualizovaný blog o událostech, konferencích a také informace z vnitřního dění ve společnosti. V přehledu dApps, lze najít decentralizované aplikace, jenž již běží na platformě NEO. Mezi nejznámější patří třeba AdEx, Red Pulse a Qlink.

Od 1. dubna 2018 – nová struktura společnosti

  • NEO Foundation – má na starost strategii a sponzoring neziskové organizace s cílem posílit akademický výzkum v oblasti blockchainu.
  • NEO Global Development (NGD) – zajišťuje technologický výzkum a vývoj, komunikaci, marketing.
  • NEO Global Capital (NGC) – Singapurská společnost s ručením omezeným a s licencí. Slouží jako investiční platforma, pro podporu vysoce kvalitních blockchainových projektů.

NEO

S každým novým vygenerovaným blokem je distribuováno 8 GAS. Nový blok je generován přibližně každých více než 15 sekund.

NEO rozvíjí platformy pro rozvoj blockchainu v Číně a spojuje soukromé a veřejné instituce. Díky tomu došlo vytvoření důvěry a komunikace s čínskými vládními představiteli. Po zákazu ICO v Číně pomáhal Hongfei ve spolupráci s čínskou vládou vytvářet zdravé prostředí pro Blockchainové inovace v Číně. Na základě těchto skutečností si vybudovalo přezdívku čínské Ethereum.

Stakování NEO

Abyste mohli vydělávat GAS za držení NEO, stačí si stáhnout z ověřeného zdroje peněženku, osvědčená je NEON wallet. Do ní si pak pošlete NEO, ale pozor, vždy v celých jednotkách (např. přesně 10 NEO, 30, apod.).

Burza (např. Binance) vám transakci provede bez poplatku, takže nemusíte nic složitě přepočítávat, aby vyšlo celé číslo. Pak už stačí jen občas otevřít peněženku a “claimnout” si odměnu v GAS. Není nutné mít neustále otevřenou peněženku, což je nesporná výhoda oproti řadě jiných kryptoměn.

Po čase si můžete svůj GAS směnit za NEO a zvýšit tak úročení. Nicméně vždy počkejte, až ho budete mít tolik, abyste si mohli koupit celou minci. Peněženka totiž stakuje jen když tak máte celé mince. Krátkodobě lze využít také některé burzy, které podporují staking (např. Binance). Dlouhodobě to však kvůli riziku hacku nedoporučujeme.

Pro zjištění, kolik si držením NEO můžete vydělat slouží stránka neotogas.com, kde zadáte množství coinů, které vlastníte nebo plánujete nakoupit, a dáte vypočítat. Roční zisk je něco kolem 4 %, s tím, že zároveň vyděláváte, jak na růstu hodnoty držených mincí, tak na zisku z dividendy v GAS. Zhodnocení vaší investice v dlouhodobém horizontu je tedy potenciálně větší.

TIP: Středeční Přehled Posledních Novinek (#SPPN11) – Má Cenu Hodlovat Altcoiny?

Video

Toto video čtenářům webu Hodler (KryptoHodler.cz) přináší youtube kanál Online investice, který znáte z kryptozpráv.

 

KryptoHodler.cz je nezávislý český web pro komunitu nadšenců a dlouhodobých investorů do kryptoměn. Zapni si zvoneček, sleduj nás na Facebooku a přidej se do naší free HODL skupiny. Získáš tak info o každém novém článku a řadu dalších užitečných odkazů a informací, které ti pomohou ve tvém úsilí.

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Tether už nebude jen o stablecoinu USDT! Společnost se soustředí na nové cíle včetně AI, těžby, ale i vzdělání

Tether (USDT) je největší světový stablecoin podle třní kapitalizace stejnojmenné společnosti s vazbami na kryptoburzu…

19. 4. 2024

Obchodníci na trhu stále podceňují dlouhodobé účinky halvingu na cenu Bitcoinu (BTC), tvrdí gigant Bitwise

Krypto trh podle největšího světového správce kryptoindexových fondů nedokáže plně rozpoznat budoucí dlouhodobý dopad bitcoinového…

18. 4. 2024

Predikce ceny bitcoinu: BTC těsně před halvingem klesá. Je býčí trh u konce?

Jak kryptoměnová komunita očekává další halving Bitcoinu, který je na programu kolem 19. nebo 20.…

18. 4. 2024

Nově zrozené bitcoinové velryby nyní drží 9 % nabídky BTC po velmi aktivní akumulaci: CEO CryptoQuant

Nové bitcoinové velryby podle šéfa analytické firmy CryptoQuant drží rekordní množství BTC až do té…

17. 4. 2024

Pokud bude trend pokračovat, vyschne zásoba Bitcoinu (BTC) na kryptoburzách za 9 měsíců, uvádí Bybit

Nabídka na burzách vyschne za devět měsíců po nadcházejícím halvingu Bitcoinu, kterým se přítok zbrusu…

17. 4. 2024

Jak dopadne sázka ředitele Real Vision? Raoul Pal má 80 % veškerého kryptoměnového portfolia v Solaně (SOL)

Až budeme za rok nebo dva hodnotit velké predikce z kryptosvěta, bývalý vedoucí pracvník Goldman…

17. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More