Tiskové zprávy

Investoři Shiba Inu přesouvají své prostředky do tohoto nového VR projektu ve vidině 1 000% návratnosti

Sdílej

Od té doby, co se cena Shiba Inu (SHIB) ustálila nad klíčovou dlouhodobou rezistencí, která se proměnila v podporu v rozmezí 0,000016 USD – 0,000018 USD, zažívá token silný návrat. Navzdory tomu investoři přesouvají své prostředky do předprodeje nového VR projektu s názvem 5th Scape (5SCAPE) ve vidině 1 000% návratnosti.

Reklamní článek*

V době psaní tohoto článku se Shiba Inu obchoduje za 0,000027 USD a od nedávných měsíčních minim vzrostl o impozantních 47 %. Pokud by druhý největší meme coin podle tržní kapitalizace dokázal prorazit nad svůj 21DMA, nákupní tlak by mohl dále růst, což by signalizovalo, že SHIB ukončil svůj nedávný pokles. To vyvolává spekulace o blížícím se retestu maxim z letošního roku nad 0,000045 USD.

Ačkoli Shiba Inu vykazuje silný krátkodobý výhled, nafouklá tržní kapitalizace tohoto meme coinu je pro některé investory problémem. Abychom to uvedli do prespektivy, tržní kapitalizace Shiba Inu je podle CoinMarketCap okolo 16 miliard dolarů, což omezuje potenciální zisky, které SHIB může během tohoto býčího trhu přinést.

Ano, SHIB by možná mohl ještě vzrůst 3 – 5krát z těchto úrovní, ale mnoho krypto investorů hledá mnohem větší zisky. Není tedy překvapením, že investoři Shiba Inu přesouvají své prostředky do nového tokenu 5SCAPE. Jde o nativní token prvního kryptoměnového projektu zaměřujícího se na sektor VR/AR. K dnešnímu dni získal již více než 5,5 milionu dolarů. Tým 5th Scape věří, že tokenizace bude hrát hlavní roli v budoucnosti VR/AR, a jejich token 5SCAPE je klíčový pro jejich vizi.

ICO VR projektu 5th Scape – nejlepší předprodej roku 2024?

Tokeny lze aktuálně zakoupit za cenu 0,00327 USD, což je výrazná sleva ve srovnání s plánovanou listingovou cenou 0,1 USD. Projekt tak nabízí investorům, kteří se zapojí nyní, možnost zajistit si potenciální zisky ve výši 200 %. S celkovou nabídkou 5,1 miliardy tokenů, ti, kdo investují nyní, v podstatě získají expozici vůči projektu s tržní kapitalizací 16 milionů USD.

5th Scape by se mohl snadno stát lídrem trhu ve svém sektoru VR/AR. Existuje velká šance, že by se jednoho dne mohl stát tokenem s tržní kapitalizací 500 milionů USD. Například krypto YouTuber Decrypto Crypto si myslí, že 5th Scape má potenciál pro 100násobné zhodnocení.

Také další YouTuber Michael Wrubel, který má na platformě více než 310 000 odběratelů, je optimistický ohledně budoucnosti projektu.

Uživatelé budou moci tokeny 5SCAPE stakovat, získávat tak odměny a odemykat širokou škálu užitečných funkcí. Pro hráče bude 5SCAPE univerzální měnou pro odemykání produktů a služeb, jako je nákup a obchodování herních aktiv a přístup k prémiovému obsahu.

Ale zde užitečnost tokenu nekončí, vývojáři budou moci získávat tokeny 5SCAPE za vývoj her pro platformu a zapojení do Centra pro vývojáře 5th Scape. Počáteční nabídka produktů zahrnuje impozantní škálu her, od MMA Cage Contest po fotbalový VR zážitek Immersive Kickoff, závodní hru Thrust Hunter a dobrodružnou hru Archery Master, kde jdete ve stopách legendárního lukostřelce.

5th Scape bude fungovat na síti Ethereum a používat technologii Skale Network Layer 2 pro umožnění škálování nezbytného pro hraní her a dalších VR aktivit.

5th Scape vyvíjí vlastní VR headset

Pro dobrou funkčnost virtuální a rozšířené reality je také potřeba dobrý hardware. Tým 5th Scape proto vyvine vlastní headset VR Ultra a herní křeslo Swiftscape VR, aby maximalizoval pohodlí a poskytl pohlcující zážitek s přesnými senzory pohybu a intuitivními ovládacími prvky. Prostředky získané v předprodeji umožní projektu dokončit vývoj a výrobu hardwaru a vybudovat decentralizovanou síťovou infrastrukturu. 

Potenciální investory by mohl potěšit odkaz na LinkedIn stránku CEO Anoje Kumara, který je poskytnut na webových stránkách, stejně jako odkazy na zbytek vedení. Na domovské stránce lze také nalézt údaje o nákupní aktivitě z celého světa, jako je Německo, Austrálie, Spojené státy a Japonsko, abychom jmenovali alespoň některé. Token 5SCAPE lze koupit za ETH, MATIC, USDT, BNB nebo kartou na oficiálním webu projektu. Nutno dodat, že 80 % celkové nabídky tokenů je dostupných k nákupu v předprodeji. 

Velikost komunity na sociálních sítích dokazuje vzrušení kolem projektu. Discord server 5th Scape již má více než 6 250 členů, Telegram 18 000, X/Twitter 13 700 a kanál YouTube získal již více než 1 400 odběratelů.

Příspěvek je reklama našeho inzerenta. Nejedná se o investiční doporučení a ani o projevený názor redakce webu Kryptohodler.

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Analytik Ali Martinez vydal nepopulární varování, Bitcoin podle něj již mohl dosáhnout vrcholu celého cyklu

Kryptoměnový stratég těšící se početné divácké základně varuje, že hlavní kryptoměna již mohla dokončit svůj…

3. 5. 2024

Kryptoburza Coinbase v 1. čtvrtletí vydělala 1,2 miliardy dolarů! Za 3 měsíce tak překonala celý zisk z roku 2023

Zisky Coinbase v prvním kvartálu překonaly výsledky za celý rok 2023 díky pozitivním tržním podmínkám.…

3. 5. 2024

Tým stojící za českou směnárnou Anycoin spouští novou kryptoburzu, na co bude DASE lákat evropské klienty?

V České republice se schyluje ke spuštění zbrusu nové kryptoburzy s odvážnou ambicí, stát se…

3. 5. 2024

Spoluzakladatel Solany říká, že Cosmos a Avalanche jsou jasnými vítězi v budování suverénních blockchainů

Spoluzakladatel Solany (SOL) Raj Gokal pochválil dva konkurenční altcoiny, které označil za lídry ve specializované…

3. 5. 2024

Bitcoinový ETF společnosti BlackRock iShares Bitcoin Trust (IBIT) prodělal svůj vůbec první den odlivu kapitálu

Vůbec poprvé od začátku obchodování v lednu se spotový burzovně obchodovaný fond na Bitcoin od…

2. 5. 2024

Soud vynesl rozsudek, bývalý generální ředitel Binance Changpeng Zhao odsouzen ke čtyřem měsícům vězení

Zakladatel největší kryptoburzy světa Changpeng Zhao, také známý jako CZ, který se v listopadu přiznal…

2. 5. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More