Bohatství

Musíme pokračovat dál v našich životech, navzdory smutku v našich srdcích

Sdílej

Tento článek je namířen směrem k těm, které ruská invaze a válka na Ukrajině zasáhla stejně jako mě. Budu k vám upřímný a napíšu zde jak to cítím bez ohledu na to, jak budu vypadat a co si kdo pomyslí.

Jak se vyrovnat se zlem

Poslední dny od začátku válečného útoku Ruska na Ukrajinu nemůžu moc dobře spát. Ani nyní, když tohle píšu, ale hodlám to napravit a o tom má tento článek vlastně být. Kdo jste si četli mé příspěvky na Twitteru, tak asi víte, že jsem byl celou situací skutečně otřesen.

Zajímalo by mě, kolik z vás si rovněž prochází určitou vnitřní krizí, tak jako já. Jestli se bojíte o bezpečí v Evropě a ve světě, případně je vám špatně z toho, čeho jsme svědky na Ukrajině, kde bohužel umírají i děti.

Moje prožitky ve čtvrtek 24. února by se daly popsat jako oči otevírající zděšení. Jestli někdo z vás čekal, k čemu tam dojde, tak já jsem to nebyl. Nebyl jsem jen v šoku, doslova jsem ztratil půdu pod nohama. Najednou mi téměř na ničem nezáleželo a vše mi připadalo v porovnání s bombardováním ukrajinských měst bezvýznamné.

Uvědomil jsem si, že jsem žil jednostranně a dostatečně jsem se nezaměřoval na několik velmi podstatných věcí. Patří k nim v první řadě celkové fyzické zdraví a forma. Tyto věci se ukázaly být mnohem důležitější, než jakou váhu jsem jim dočasně přikládal na cestě k bohatství. Byla to chyba.

V tuto chvíli bojuju s tím, že mi pokus pokračovat v běžném životě připadá na jednu stranu neopatrný a na druhou až cynický. Klidně mi napište do komentáře, pokud jste na tom byli podobně, nebo jestli třeba podle vás přeháním.

Já se snažím dokopat k tomu, abych se vrátil ke své práci na tomto i jiných webech a řešil běžné věci. Současně jsem se rozhodl co nejvíc času věnovat své rodině a svému celkovému zdraví a síle. Prosím tedy o pochopení, hodlerský web začne opět řešit, kam se může cena BTC

dlouhodobě vydat a co nového v kryptosvětě. Není to proto, že jsem cynik, ale jednoduše je to jediná cesta, jak se z toho nezbláznit.

Slíbil jsem, že budu upřímný, a musím proto říct, že mám velký strach o děti. Představa, co nyní prožívají ukrajinské děti, mi trhá srdce. I pro tu nesmírnou odvahu je pro mě neskutečnou inspirací postava prezidenta Ukrajiny. To, s jakou vřelostí, ledovým klidem a sílou vystoupil před svůj národ Volodymyr Zelenskyj, aby dal najevo, že nikam neutíká a bude bojovat za Ukrajinu, je ukázka velkého hrdinství.

Závěrem

Můj plán je tedy nyní jasný. Omezím noční sledování zpráv z Ukrajiny a začnu se soustředit na své věci. Vrátím se k běžnému provozu a budu na sobě pracovat. Zároveň se ale určitě nevyhnu sledování situace, podpoře Ukrajiny a tomu, že si budu přát mír a bezpečí. Když to bude možné, tak tomu napomůžu.

A co vy? Mě by hrozně zajímalo, kolik lidí na tom je podobně a jak se s tím vyrovnáváte vy. Vím, že obrovské množství z vás nyní pomáhá jak může a je to od vás hrozně hezké. Musím říct, že jsem poprvé za dlouhou dobu fakt pyšný na to, jak jsou Češi, Slováci, Poláci a mnozí další Evropané ochotní pomáhat a jak masivní humanitární pomoc a podporu jsme předvedli. Je to úžasné.

Dejte pozor na své nejbližší a doufejme, že každé zlo nakonec skončí a dobro zvítězí.

 

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Analytik Ali Martinez vydal nepopulární varování, Bitcoin podle něj již mohl dosáhnout vrcholu celého cyklu

Kryptoměnový stratég těšící se početné divácké základně varuje, že hlavní kryptoměna již mohla dokončit svůj…

3. 5. 2024

Kryptoburza Coinbase v 1. čtvrtletí vydělala 1,2 miliardy dolarů! Za 3 měsíce tak překonala celý zisk z roku 2023

Zisky Coinbase v prvním kvartálu překonaly výsledky za celý rok 2023 díky pozitivním tržním podmínkám.…

3. 5. 2024

Tým stojící za českou směnárnou Anycoin spouští novou kryptoburzu, na co bude DASE lákat evropské klienty?

V České republice se schyluje ke spuštění zbrusu nové kryptoburzy s odvážnou ambicí, stát se…

3. 5. 2024

Spoluzakladatel Solany říká, že Cosmos a Avalanche jsou jasnými vítězi v budování suverénních blockchainů

Spoluzakladatel Solany (SOL) Raj Gokal pochválil dva konkurenční altcoiny, které označil za lídry ve specializované…

3. 5. 2024

Bitcoinový ETF společnosti BlackRock iShares Bitcoin Trust (IBIT) prodělal svůj vůbec první den odlivu kapitálu

Vůbec poprvé od začátku obchodování v lednu se spotový burzovně obchodovaný fond na Bitcoin od…

2. 5. 2024

Soud vynesl rozsudek, bývalý generální ředitel Binance Changpeng Zhao odsouzen ke čtyřem měsícům vězení

Zakladatel největší kryptoburzy světa Changpeng Zhao, také známý jako CZ, který se v listopadu přiznal…

2. 5. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More