Návody a recenze

Návod | Připojte se k nám na Steemitu a vyzkoušejte si sami blockchainovou platformu s možností výdělku

Sdílej

Od vydání našeho prvního návodu / recenze na Steemit uplynula dlouhá doba a je na čase vydat pokračování. Na Steemitu je to poměrně komplikované a má celou řadu skrytých funkcí a možností. Přesto se určitě není čeho bát, vyzkoušejte si ho sami a uvidíte, že na tom v zásadě nic není. Zde navíc najdete řadu užitečných rad, postřehů a také odkazů.

TIP: Nová Steemit komunita pro hodlery – přidáte se?

Proč byste se k nám měli připojit na Steemitu?

Možná si říkáte, že již využíváte Youtube, Facebook, Twitter či Medium a další oblíbené sociální platformy a blogy, tak co dalšího, co ještě nemáte, byste měli hledat na Steemitu? Důvodů může být víc. Steemit je něco mezi blogem a sociální sítí a je postaven na blockchainu kryptoměny Steem.

Pokud jste kryptonadšenec, proč si nevyzkoušet něco, co funguje na blockchainu? Zároveň je zde již poměrně slušná CZ/SK komunita, takže pokud budete psát zajímavé příspěvky v češtině nebo slovenštině, určitě také získáte pár upvotů a možná se můžete o řadě věcí pobavit (nezapomeňte použít pro články v češtině tag cesky, resp. slovensky či czsk).

Komunita na Steemitu je vcelku přátelská a milá a jako nováčkovi vám v komentářích pod prvním příspěvkem přistane kromě pozdravů také řada návodů a tipů. Nesnažte se však naučit vše behem prvního týdne, ale připravte se na postupný proces, kdy bude sílit váš účet na Steemitu a zároveň i vaše znalosti a dovednosti.

Začínáme na Steemitu

Po registraci na https://steemit.com/ budete nějakou dobu čekat na schválení a následně můžete rovnou začít. Je zvykem první příspěvek pojmout jako své představení. Můžete napsat pár slov o sobě, co děláte a jaký obsah od vás můžou ostatní očekávat. Co se týče zdrojů, v žádném případě neporušujte autorská práva a tvořte vlastní obsah.

Můžete použít obrázek ze zdrojů, které povolují opětovné použití, jako je např. Pixabay. Když jsem zde začínal, jedna z mých prvních otázek byla, zda bych si měl koupit nějaký Steem. Komunita mi dala najevo, že na to si prostě musím přijít sám a časem jsem zjsitil, že zakoupený STEEM poslouží ke zvýšení tzv. STEEM POWER, což v zásadě umožní volně psát, upvotovat a zvýší to šance na růst mého účtu.

Jak mne ale někteří opravili, nováček by se měl zaměřit nejprve na seznámení se s funkcemi Steemitu. Nejdřív se ujistěte, že zde skutečně máte chuť dlouhodobě přispívat svými články, fotografiemi či videi, a teprve pak se zaměřte na finanční stránku.

Návody

Doporučuji začít prostudováním materiálů, které jsou dostupné pro každého. Je jich celá řada přímo na Steemitu, stačí kliknout na tag návod..

  • Pro lepší orientaci jsem po napsání svého prvního příspěvku obdržel v komentáři od @petecko velmi prospěšný seznam návodů (ZDE).
  • Pár informací navíc získáte po přečtení několika dílů mých otázek (ZDE). Pokud se do toho pustíte, doporučuji rozhodně nevynechat plodnou diskuzi pod každým dílem. 😀
  • Také existuje steem.center, kde je rovněž pár návodů a informací (ZDE).
  • @Cryptoinvestsvk právě vydal video, kde přidává pár dalších rad a postřehů (ZDE).

TIP: Nová Steemit komunita pro hodlery  (Navštívit ZDE)

Závěr

Jednoduše začněte a zjistíte, že je to zábava. Steemit navíc umožňuje drobný výdělek a samotné sledování, jak vaše reputace a síla roste, je také velká zábava. Postupně zjistíte, že to není jen samotný Steemit, ale že existuje řada dalších stránek, které nabízí různé alternativní možnosti. Je to trochu komplikované, ale zároveň vlastně skvělé.

Po čase zjistíte, že čím víc víte, tím víc se otevírá nových a neprobádaných možností. Zajímat vás může např. možnost použít některý z nabídky tzv. front-endů, což jsou v podstatě jakési alternativní verze zobrazení a doplňkových funkcí Steemitu. Věnovat se jim budu v dalším díle otázek, který jsem se po dlouhé době rozhodl udělat.

Je jen na vás, jak moc chcete pátrat po dalších možnostech, nebo se spokojíte s psaním zajímavých příspěvků, upvotováním ostatních a nezabíhat do dalších možností. V každém případě se na vás budu těšit, tak doufám že mé pozvání na Steemit příjmete (#Přidej se na Steemit). @kytka

 

Co číst dále?

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

5 zajímavých faktů, které jste možná nevěděli ohledně události známé jako halving Bitcoinu (nastane již zítra)

Každé čtyři roky bitcoinová komunita oslavuje půlení. Jen několik hodin nás aktuálně dělí od nejočekávanější…

19. 4. 2024

Hodleři využili předhalvingovou korekci ke zběsilým nákupům Bitcoinu za 41 miliard korun během jediného dne

Během posledních propadů ceny hlavní kryptoměny střední a velcí hodleři vytvořili nový denní rekord v…

19. 4. 2024

Zatímco starší bitcoinové tokeny BRC-20 leží v krvi a prachu, na výsluní se vyhřívá RUNE – novinka na Bitcoinu

Dva největší BRC-20 tokeny zaznamenaly během pouhého týdne více než 40% pokles. Někteří obchodníci se…

19. 4. 2024

Tether už nebude jen o stablecoinu USDT! Společnost se soustředí na nové cíle včetně AI, těžby, ale i vzdělání

Tether (USDT) je největší světový stablecoin podle třní kapitalizace stejnojmenné společnosti s vazbami na kryptoburzu…

19. 4. 2024

Obchodníci na trhu stále podceňují dlouhodobé účinky halvingu na cenu Bitcoinu (BTC), tvrdí gigant Bitwise

Krypto trh podle největšího světového správce kryptoindexových fondů nedokáže plně rozpoznat budoucí dlouhodobý dopad bitcoinového…

18. 4. 2024

Predikce ceny bitcoinu: BTC těsně před halvingem klesá. Je býčí trh u konce?

Jak kryptoměnová komunita očekává další halving Bitcoinu, který je na programu kolem 19. nebo 20.…

18. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More