Bohatství

Odpočinkový článek | Život je plný překážek, ale můžeme to brát jako výzvu

Sdílej

Milí čtenáři, je páteční večer a tak si neumím představit lepší čas na odpočinkový článek, než právě nyní. Pod článkem pak najdete video z jednoho z mých oblíbených českých a slovenských ytb kanálů – Trochu lepší. Dnešní odpočinkové téma je jasné, překážku můžeme brát jako výzvu.

Naši pravidelní čtenáři už ví, že na Hodlerovi občas vychází odpočinkový článek v naší doplňkové rubrice Bohatství. Někdy je třeba od kryptoměn a vlastně od všeho vydechnout a pustit to z hlavy. Páteční večer je na takovou činnost ideální dobou. Radši to tedy zkrátíme, aby ten odpočinek nebyl zbytečně moc namáhavý. 🙂 Dnes si tedy všichni odpočiňme a o víkendu doplňme energii i sílu na další zajímavý týden. Tohle téma však stojí ještě za pár vět. Každý hodler určitě narazil nebo narazí na nejednu překážku a rozhodně se hodí, když si v takovou chvíli vzpomenete, že kdosi jménem Kytka někde na Hodlerovi psal cosi o tom, že to lze brát jako výzvu.

Berte překážku jako výzvu

Život přináší překážky a HODL samozřejmě taky. Pamatuju si, když stál Bitcoin 6 tisíc v roce 2018 a věřili jsme, že z toho bude kulaté dno a níž to nespadne. Když to pak kleslo skoro na polovinu, byl to celkem šok. Pro hodlery to byla jednoznačně překážka. Najednou jsme se museli nějak vyrovnat s tím, že to může jít ještě níž. Hodně se mluvilo o úrovních okolo 1 600 až 1 500 USD. Rozhodně byla výzva se s tím nějak poprat a málokdo to dokázal vychytat tak, aby nyní mohl jen spokojeně sledovat pohyby okolo 8 tisíc a smát se nadpisům ohledně krvavých pádů o 10 %

. S odstupem času však všichni vidíme, že se skutečně jednalo o velkou výzvu a někteří z vás z toho vyšli úspěšně. A to je skvělý pocit. Zažili ho třeba ti, kteří navzdory obecné panice na trhu dodrželi svou strategii a např. každý měsíc přikoupili za stejnou částku.

Může to působit banálně, ale v životě to tak jednoduché není. Brát překážku jako výzvu není samozřejmost. Není to jako říct si, že zítra věnujete více času své rodině, nebo cokoli takového. Jde o to, najít v sobě sílu právě v té době, kdy se vám zdá, že už to nemůže být horší. Dokázat překonat spoustu negativních pocitů, které vás nutí to vzdát. Jsou prostě chvíle, kdy jakákoli rada působí jako zbytečnost, protože se vám zdá, že to nemá žádný smysl. To jsou chvíle, kdy se můžete dokázat zvednout zpět na nohy a brát to jako výzvu. Přesně tehdy to má smysl, jinak je to jen fráze.

Video

K danému tématu jsem vybral následující video, které bych vám doporučil zhlédnout. Je o tom, jak přeměnit překážky v možnosti. Video natočil ytb kanál Trochu Lepší a inspiruje se knihou Překážka jako výzva, kterou napsal Ryan Holiday. Po shlédnutí můžete autora videa odměnit lajkem či komentářem, stačí se prokliknout na youtube. Hezký víkend!

 

 

Odebírejte nové články kliknutím na zvoneček a budete mít stálý přehled. Nebo nás sledujte na Facebooku, Steemitu a přidejte se do naší diskuzní free HODL skupiny.

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Tether už nebude jen o stablecoinu USDT! Společnost se soustředí na nové cíle včetně AI, těžby, ale i vzdělání

Tether (USDT) je největší světový stablecoin podle třní kapitalizace stejnojmenné společnosti s vazbami na kryptoburzu…

19. 4. 2024

Obchodníci na trhu stále podceňují dlouhodobé účinky halvingu na cenu Bitcoinu (BTC), tvrdí gigant Bitwise

Krypto trh podle největšího světového správce kryptoindexových fondů nedokáže plně rozpoznat budoucí dlouhodobý dopad bitcoinového…

18. 4. 2024

Predikce ceny bitcoinu: BTC těsně před halvingem klesá. Je býčí trh u konce?

Jak kryptoměnová komunita očekává další halving Bitcoinu, který je na programu kolem 19. nebo 20.…

18. 4. 2024

Nově zrozené bitcoinové velryby nyní drží 9 % nabídky BTC po velmi aktivní akumulaci: CEO CryptoQuant

Nové bitcoinové velryby podle šéfa analytické firmy CryptoQuant drží rekordní množství BTC až do té…

17. 4. 2024

Pokud bude trend pokračovat, vyschne zásoba Bitcoinu (BTC) na kryptoburzách za 9 měsíců, uvádí Bybit

Nabídka na burzách vyschne za devět měsíců po nadcházejícím halvingu Bitcoinu, kterým se přítok zbrusu…

17. 4. 2024

Jak dopadne sázka ředitele Real Vision? Raoul Pal má 80 % veškerého kryptoměnového portfolia v Solaně (SOL)

Až budeme za rok nebo dva hodnotit velké predikce z kryptosvěta, bývalý vedoucí pracvník Goldman…

17. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More