Krypto Zprávy

Kryptozprávy: POMP zůstává bullish, masivní COVID-19 stimuly, VeChain pomáhá sledovat respirátory, kryptoskupiny na telegramu stagnují, a další zprávy…

Sdílej

Přátelé, vítejte u nejzajímavějších kryptozpráv, které pro vás nepravidelně chystáme na webu KryptoHodler. V dnešních zprávách zazní názor Anthonyho Pompliana na růst ceny BTC. Řeč bude o amerických koronavirových stimulech, ale i o VeChainové platformě, která pomůže sledovat původ respirátorů. Množství Tetheru prudce roste, narozdíl od množství členů krypto telegramových skupin. A pokud by vás zajímalo, kolik barelů ropy si nyní koupíte za jeden bitcoin, dozvíte se to v závěru.

POMP: Jsme na pokraji bull runu

Anthony Pompliano, známý také jako POMP, zůstává navzdory ekonomické recesi pozitivní. Včera v rozhovoru pro youtube kanál Tech s Catalinou řekl, že jsme na prahu masivního bull runu. Pokud jde o cenu Bitcoinu, POMP si myslí, že poroste na 100 tisíc dolarů do konce roku 2021, tedy o 1 288 procent. Důvody, které Anthony uvádí, jsou makroekonomické pozadí, kvantitativní uvolňování a blížící se halving. Uvádí, že státy: „Devalvují své měny a když k tomu dojde, lidé budou hledat aktiva zajišťující proti inflaci, jako je zlato, Bitcoin, nemovitost, atd. A pak, jakmile všichni utečou do zlata, bitcoinů, nemovitostí a dalších aktiv, bude mít Bitcoin tento nabídkový šok. Padesát procent příchozí denní zásoby zmizí…”

Proč by měl podle POMPa Bitcoin růst, vysvětlil jako důsledek jednoduchého principu nabídky a poptvávky. Zatímco nabídka nových mincí klesne v květnu na polovinu, poptávka by měla zůstat stejná, nebo dokonce růst. Výsledkem by dle něj mělo být nové dlouhodobé ATH do konce 2021.

Tip: Analytik předpověděl propad 2019: Nyní predikuje 110 000 $ / BTC na konci 2022 a 400 000 $ v roce 2029

Masivní COVID-19 stimuly v USA

Politická reprezentace USA se předhání v návrzích, které mají Američanům nabídnout v podstatě peníze zdarma. Tato věta by před časem zněla bezmála nesmyslně, ale v souvislosti s koronavirem není žádný protikrizový stimul dost “šílený”. I po schválení zákona CARES se zdá, že péče americké vlády zdaleka není dostatečná. Buďme ale spravedliví, není snadné balancovat mezi záchranou zdraví a životů a záchranou ekonomiky. Nicméně, zdá se, že ve Spojených státech převládá péče o ekonomiku a o velké společnosti, nad péčí o nějakého toho jednotlivce bez příjmů, který se k záchranné “injekci” může dostávat poměrně obtížně. Nový návrh demokratických představitelů z Ohia a Kalifornie to chce n apravit tím, že nabídne 2 000 USD všem Američanům starším 16 let měsíčně a 4 000 dolarů měsíčně

párům. Sběr free peněz by mohl proběhnout prostřednictvím pošty, debetní karty či speciálních hotovostních aplikací, jako je Zelle. Jiný návrh pak počítá se všeobecným zrušením nájemného na jeden rok od 13. března 2020 zpětně…

VeChain pomáhá sledovat respirátory

Supply chain platforma VeChain poslouží k ověření pravosti respirátorů Coronavirus KN95. Celní orgán Spojených států upozornil, že se během pandemie COVID-19 množí případy falšování ochranných pomůcek. Podvodníci zneužívají koronavirus k zisku. VeChain si klade za cíl omezit šíření falešných obličejových masek spojením se s čínskými a americkými společnostmi. Účelem spolupráce VeChainu s výrobními zařízeními je, aby se zajistilo, že nové masky KN95 dovážené z Číny jsou autentické. Každá krabice respirátorů z Číny je dodávna s čipem Non-fungible token (NFT) od VeChainu a dvoufaktorovým ověřovacím QR kódem k ověření legitimity produktu. To umožní pomocí mobilního telefonu nebo v aplikaci WeChat naskenovat QR kód na obalu produktu a potvrdit tak pravost masek KN95. Kromě toho toto blockchainové řešení umožní získat relevantní informace, včetně času a místa výroby i průběhu dodavatelského řetězce.

Tether vydal dalších 120 000 000 USD v USDT

Stablecoin Tether v sobotu “vytiskl” nové USDT ve výši 120 000 000 USD. Hlavní technologický ředitel společnosti Tether, Paolo Ardoino, nazývá emisi 120 000 000 USDT „doplněním zásob“ a říká, že nové tokeny budou použity k uspokojení budoucí poptávky. Dřívější obvinění ze snahy manipulovat trh Tether odmítl s tím, že pouze reaguje na poptávku.

Kryptoskupinám na telegramu klesl zájem

Počet členů krypto skupin na Telegramu se od roku 2018 výrazně snížil. Pokles zájmu se však údajně týká také Twitteru. Nicméně u nej se trend pomalu začíná otáčet. Joshua Frank z analytické společnosti The Tie uvádí: „V lednu roku 2018 dosáhl průměrný objem tweetů o Bitcoinu za posledních 30 dnů nejvyšší hodnoty při více než 80 500 tweetech denně. Od té doby klesl z maxima o 66 %. K větší části poklesu objemu bitcoinových tweetů však došlo v roce 2018 a objem BTC tweetů se nyní pohybuje kolem stejných úrovní jako v říjnu 2018. […] První čtvrtletí bylo ve skutečnosti z pohledu zájmu o krypto pozitivní.”

Kryptotrader Aztek_Ƀtc pak na svém Twitteru zveřejnil údaje o klesajícím počtu členů kryptoměnových skupin na Telegramu, ke kterému došlo během downtrendu po dosažaní ATH 2017.

Trh s černým zlatem se zhroutil

Ropa zažívá extrémně šílené období. Cena za barel letos extrémně padá v důsledku kombinace snížené poptávky kvůli koronaviru a zvýšené nabídky kvůli cenové válce Ruska a Saúdské Arábie. Navzdory pokusům o snížení dodávek se dnes trh s ropou zhroutil. Otázka, kolik barelů dostanete za Bitcoin, přestává dávat smysl s tím, jak černé zlato zažívá něco zcela nemyslitelného. Napříč médii proběhla prapodivná zpráva, že se květnový kontrakt na lehkou americkou ropu WTI zřítil pod nulu. Prodávající tak teoreticky nejen, že nedostane za ropu nic, ale ještě navíc musí zaplatit kupujícímu. Cena na burze šla až na mínus 37,63 dolarů. Nesmyslná situace se však týká pouze ropy WTI, nikoli severomořské ropy Brent. Skupina zemí vyvážejících ropu (OPEC) se již dohodla, že v červnu sníží těžbu o 9,7 milionu barelů denně. Zřejmě jsme svědky další ukázky zvláštních cenových rozdílů mezi skutečnou cenou a cenou na burze, podobně jako u stříbra. Je více než jasné, že žádný obchodník nebude platit kupujícímu za odběr svého zboží.

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Predikce ceny bitcoinu: Tržní kapitalizace kryptoměn po zasedání FOMC klesla o další 3 %, je nyní čas na nákup?

Poslední vývoj ceny bitcoinu (BTC) vyvolává vlnu spekulací a nejistotu poté, co se kryptoměna potýká…

2. 5. 2024

Bitcoin (BTC) zaznamenal nový rekord v počtu transakcí: 1,6 milionu potvrzených on-chain plateb za jediný den

Bitcoinová síť zaznamenala 23. dubna nejvyšší počet potvrzených plateb. V dosažení nového rekordu hrálo důležitou…

30. 4. 2024

Debut bitcoinových a ethereových ETF v Hongkongu přilákal zlomek kapitálu oproti prvnímu dni fondů v USA

V Hongkongu se dnes začaly obchodovat spotové burzovně obchodované fondy (ETF) na Bitcoin a Ethereum.…

30. 4. 2024

Američané kvůli regulátorům přicházejí o kryptoměnové peněženky! Phoenix a Wasabi opouštějí Spojené státy

Vývojáři bitcoinových peněženek Phoenix Wallet a Wasabi Wallet oznámili, že přestanou poskytovat služby americkým spotřebitelům.…

30. 4. 2024

Predikce ceny bitcoinu: BTC se stále pohybuje kolem 63 000 USD navzdory pozitivním očekáváním trhu – čas na nákup?

Navzdory pozitivních očekávání trhu se bitcoin (BTC) stále nemůže odrazit. Během včerejší obchodní seance jeho…

30. 4. 2024

Krypto je na cestě k dosažení 1 miliardy uživatelů do konce roku 2025, říká on-chain analytik Willy Woo

Zatímco konzervativnější odhady od společnosti Boston Consulting Group předpovídají, že kryptoprůmysl dosáhne své první miliardy…

29. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More