Investice

Uživatelům krachujího Voyageru mohla pomoct dohoda o akvizici burzou Binance, SEC a další regulátoři řekli: NE!

Sdílej

Dohodu o akvizici Voyageru kryptoburzou BInance již schválil soud. Uživatelé se těšili, že dostanou svoje peníze zpět v lepším poměru, pak ale přišla komise SEC a dohodu smetla ze stolu.

 

Blížící se “FedCoin” bude nástrojem pro sledování lidí ve stylu Orwellova 1984: Kiyosaki ostře kritizoval CBDC

 

Binance US odstoupila od své dohody o akvizici aktiv společnosti Voyager Digital. K ostrému obratu od prakticky vyjednané akvizice došlo poté, co již dohodu schválil soudce konkurzního soudu.

V oznámení na Twitteru bývalý krypto broker Voyager popsal ukončení restrukturalizační dohody v hodnotě zhruba 1,3 miliardy dolarů jako „zklamání.“ Nicméně uvádí, že se zákaznici dočkají alespoň určité platby:

Dnes jsme obdrželi dopis od Binance o ukončení smlouvy o koupi aktiv. I když je tento vývoj zklamáním, náš plán podle kapitoly 11 umožňuje přímou distribuci hotovosti a kryptoměn zákazníkům prostřednictvím platformy Voyager.

Binance US upustila od své dohody o získání aktiv Voyageru kvůli tomu, co popsala jako nepřátelské regulační klima:

I když jsme v průběhu celého procesu doufali, že pomůžeme zákazníkům Voyageru v přístupu k jejich kryptoměnám, nepřátelské a nejisté regulační prostředí ve Spojených státech zavedlo nepředvídatelné provozní prostředí, které ovlivňuje celou americkou podnikatelskou komunitu.

Voyager patřil mezi kryptofirmy, které loni zkolabovaly po rychlé implozi tokenů Terra (LUNA) a UST. Společnost vyhlásila bankrot podle kapitoly 11 v červenci.

Odstoupení od dohody přidává další překážku pro Voyager, který se snažil získat finanční prostředky prostřednictvím prodeje aktiv, aby splatil závazky věřitelům.

Dohodu schválila velká většina věřitelů Voyageru, kteří hlasovali, a konkurzní soudce Michael Wiles. Výbor zastupující tyto věřitele v konkurzním řízení na Twitteru uvedl, že je „neuvěřitelně zklamán“ a „vyšetřuje potenciální nároky“ vůči Binance.US.

Právníci vlády USA, včetně Komise pro cenné papíry a burzy, se snažili transakci zablokovat a tvrdili, že některá aktiva zapletená do transakce, včetně potenciálně tokenu VGX Voyageru, by mohla představovat neregistrované cenné papíry. V nedávném právním spisu právníci Voyageru varovali, že rozpad dohody by mohl stát více než 1 milion věřitelů společnosti dalších 100 milionů dolarů.

Ústup Binance US přichází poté, co její mateřskou společnost minulý měsíc Commodity Futures Trading Commission (CFTC) obvinila z porušování pravidel pro deriváty.

 

Máte rádi hodlerský web? Navštivte naši donate sekci a staňte se přispěvatelem. Nebo se s ostatními podělte o svůj názor v komentářích.

Registrací na Coinbase přes tento odkaz získáte bonus 10 USD za Váš první nákup kryptoměn na největší americké kryptoburze. Více informací a návod najdete zde.
Zaregistrujte se na Binance přes tento odkaz a získáte 10% slevu na poplatcích. Pro více informací o největší altcoinové burze na světě navštivte náš návod.

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Bitcoin (BTC) zaznamenal nový rekord v počtu transakcí: 1,6 milionu potvrzených on-chain plateb za jediný den

Bitcoinová síť zaznamenala 23. dubna nejvyšší počet potvrzených plateb. V dosažení nového rekordu hrálo důležitou…

30. 4. 2024

Debut bitcoinových a ethereových ETF v Hongkongu přilákal zlomek kapitálu oproti prvnímu dni fondů v USA

V Hongkongu se dnes začaly obchodovat spotové burzovně obchodované fondy (ETF) na Bitcoin a Ethereum.…

30. 4. 2024

Američané kvůli regulátorům přicházejí o kryptoměnové peněženky! Phoenix a Wasabi opouštějí Spojené státy

Vývojáři bitcoinových peněženek Phoenix Wallet a Wasabi Wallet oznámili, že přestanou poskytovat služby americkým spotřebitelům.…

30. 4. 2024

Predikce ceny bitcoinu: BTC se stále pohybuje kolem 63 000 USD navzdory pozitivním očekáváním trhu – čas na nákup?

Navzdory pozitivních očekávání trhu se bitcoin (BTC) stále nemůže odrazit. Během včerejší obchodní seance jeho…

30. 4. 2024

Krypto je na cestě k dosažení 1 miliardy uživatelů do konce roku 2025, říká on-chain analytik Willy Woo

Zatímco konzervativnější odhady od společnosti Boston Consulting Group předpovídají, že kryptoprůmysl dosáhne své první miliardy…

29. 4. 2024

CEO JPMorgan Chase Jamie Dimon varuje investory, že americkou ekonomiku ohrožuje několik protivětrů

Jamie Dimon naléhá na investory, aby se vyvarovali „falešného pocitu bezpečí," protože věří, že je…

29. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More