Zajímavosti

Nyní můžete vytvořit “shitcoin” za méně než 30 sekund! Virální video návod již zaznamenal přes 3 miliony zhlédnutí

Sdílej

Zatímco memecoiny v posledních dnech a týdnech prudce rostou na popularitě, leckdo se poohlíží po možnosti vydat vlastní kryptoměnu. Nové „speedrun“ video ukazuje, jak může kdokoli vytvořit zcela nový token za méně než půl minuty. Doslova každý dnes může mít svůj shitcoin!

 

Americká kryptoburza Bittrex vyhlásila bankrot! Podle společnosti není podnikání v USA ekonomicky životaschopné

 

Objevilo se virální video popisující, jak snadné je pro každého, kdo má připojení k internetu, vytvořit zcela novou kryptoměnu od nuly.

Digitální umělec Johnny Shankmana, který na Twitteru provozuje whitelights.eth, ukazuje nasazení zcela nového tokenu, vtipně nazvaného EASY_MONEY, za pouhých 27 sekund. Tento rekord byl překonán o den později – s časem neuvěřitelných 22,45 sekundy.

Speedrun je challenge pocházející z herního světa a obvykle se používá v souvislosti s co nejrychlejším dokončením hry nebo úrovně ve hře.

Nyní se však může zůčastnit každý uživatel internetu, který se rozhodne rychle vytvořit nový token (shitcoin) pomocí programu nazvaného Contracts Wizard.

Nástroj Contacts Wizard vytvořený krypto a kyber bezpečnostní firmou OpenZeppelin generuje kód pro token ERC-20 na pár kliků myší. V programu si uživatelé mohou vybrat řadu potenciálních funkcí pro svůj token.

Po vytvoření kódu pak Shankman použil aplikaci s názvem Remix, která zkompiluje chytrou smlouvu tokenu a nasadí ji na danou blockchainovou síť.

Shankman se rozhodl pro nasazení svého tokenu EASY_MONEY (EZ) na testovací síti Ethereum. Dodal, že video bylo „pouze pro vzdělávací účely“ a token na testnetu není něco, na co by se dalo spekulovat.

Návodu si všimlo několik velkých účtů, které ho sdílely na Twitteru. Díky tomu video zaznamenalo více než 3 miliony zhlédnutí na řadě různých účtů. Odkaz na něj přidáváme pod článek pro případ, že by někoho z našich čtenářů zaujalo.

 

Kryptoměnám, které nemají smysl a slouží jen ke spekulacím, případně rovnou k podvodu, se v kryptosvětě obvykle říká shitcoin. Pro investory je zásadní, aby se mincím a tokenům bez konunity, vývoje a smyslu či využití vyhnuli.

 

Máte rádi hodlerský web? Navštivte naši donate sekci a staňte se přispěvatelem. Nebo se s ostatními podělte o svůj názor v komentářích.

Registrací na Coinbase přes tento odkaz získáte bonus 10 USD za Váš první nákup kryptoměn na největší americké kryptoburze. Více informací a návod najdete zde.
Zaregistrujte se na Binance přes tento odkaz a získáte 10% slevu na poplatcích. Pro více informací o největší altcoinové burze na světě navštivte náš návod.
Varování: Všechna historická data jsou za náma a jejich podobnost s budoucností může být čistě náhodná. Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty, proto by je nikdo neměl neuváženě kupovat ani používat. Vstupem na web Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

Donate

Máte rádi hodlerský web a rádi byste nás podpořili? Navštivte sekci pro přispěvatele a pošlete nám spropitné v BTC.

VÍCE ZDE

Disclaimer

Kryptoměny jsou spojeny s rizikem finanční ztráty. Vstupem na stránky Kryptohodler.cz souhlasíte s podmínkami!

VÍCE ZDE
Leave a Comment

Nejnovější články

Podle Světového ekonomického fóra se 98 % centrálních bank po celém světě připravuje na spuštění CBDC

Schyluje se pomalu ke konci fyzické hotovosti, jak ji znáte? Ze všech stran se ozývá…

24. 4. 2024

Bug Bounty se kryptoměně Cosmos vyplácí, oprava kritické chyby IBC ušetřila ztráty za 3 miliardy korun

Vývojáři Cosmos (ATOM) opravili „kritickou“ bezpečnostní chybu ve svém protokolu Inter-Blockchain Communication (IBC), která mohla…

24. 4. 2024

Newyorská burza (NYSE) zvažuje 24hodinové obchodování, inspiraci našla na nonstop trhu s kryptoměnami

Zdá se, že nonstop obchodování na kryptoburzách nezůstalo bez povšimnutí tradičních burz, jako je NYSE.…

24. 4. 2024

Predikce ceny Solana: SOL vzrostl nad 150 USD, je na obzoru nové ATH?

SOL v posledních 24 hodinách zaznamenal mírný pokles poté, co se dostal opět nad úroveň…

24. 4. 2024

Blockchain Association a skupina kryptoaktivistů žalují Komisi pro cenné papíry a burzy Spojených států

Blockchain Association a skupina kryptoaktivistů se sídlem v Texasu žalují SEC kvůli jejímu kontroverznímu pravidlu…

23. 4. 2024

Memecoinová mánie přivede „tisíce a tisíce” lidí do ekosystému blockchainu Base, říká jeho tvůrce Jesse Pollak

Meme pomáhá při přijetí sítě 2. vrstvy Base, za kterou stojí Coinbase. Její tvůrce Jesse…

23. 4. 2024
 

Provozovatelem webu je fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku. Informace o provozovateli. Návštěvou stránky Kryptohodler výslovně souhlasíte s podmínkami - více zde.

info@kryptohodler.cz

This website uses cookies.

Read More